Ingmar Rentzhog – föreläsare


Ingmar Rentzhog är en 39-årig trebarnspappa från Jämtland, bosatt i Enskede med sin familj. Lyssna på Ingemars föredrag på SpeedArtDesign.

När Donald Trump vann valet i USA i november 2016 fick Ingemanr insikten att ingen världspolitiker kommer lyckas hantera de utmaningarna vi står inför och började då fundera på vad han själv kunde bidra med. Slutsatsen blev att helt byta bana och bransch. Han sålde sitt bolag inom finansbranschen för att frigöra tid till att jobba heltid med de globala utmaningarna. Ingemar brinner särskilt för klimatutmaningen och är även en del av Al Gores Climate Reality-nätverk, där han sitter med i den europeiska policy task force-gruppen för att påverka politiker på EU nivå i syfte att snabba på omställningen.

Ingmar driver idag ”We dont have time” som lyfter goda initiativ som leder till en mer hållbar utveckling. Nätverket gav Mariestad ett klimathjärta som tack för att man bidrar med arbetet kring hållbar utveckling, med världens första solcellsdrivna vätgastankstation.

Ingemar Rentzhog föreläser på Mariestads teater på lördag 7 september kl. 13.30. Fri entré.