Martin Lundstedt inviger


På lördag startar SpeedArtDesign i Mariestad. Evenemangsgeneralen Claes Pettersson, som varit med från början, inviger tillsammans med Martin Lundstedt.

Årets SpeedArtDesign arrangeras för femte gången i ordningen. Ganska tidigt stod det klart att evenemangsgeneralen Claes Pettersson själv skulle vara invigare. Claes, som varit med alla fem gångerna och samtidigt varit den pådrivande kraften, förtjänar den extra uppskattningen. Planen stod sig tills alldeles nyligen då ett oemotståndligt tillfälle uppenbarade sig när Volvos VD och koncernchef, tillika Mariestadsbördiga Martin Lundstedt skulle komma till Mariestad den aktuella helgen.

De båda bilintresserade herrarna sköter därför den högtidliga invigningen på Nya torget i Mariestad kl. 10.00 på lördagen 7 september tillsammans. Traditionsenligt över folkmassans huvuden i en stor lyftkran. Även Mariestads blåsorkester och drillflickor bidrar till pampig stämning.

Tidigare invigare:

Bosse Bildoktorn
Tina Thörner
Picko Troberg
Annie Seel