Morgan Owners Group of Sweden


Morgan Owners Group of Sweden är en märkesklubb för Morganbilar. Den grundades 1966 och är en av de äldsta klubbarna i världen. MOG Sweden ingår som ”affiliated club” till Morgan Sports Car Club i England, vilket innebär ett utbyte vid internationella möten, så att medlemmar från Sverige kan delta i deras arrangemang i England. Klubben har ett nationellt möte på våren i maj/juni vilket samtidigt är årsmöte och under hösten i augusti/september arrangerar de tre distrikten, MOG East, MOG South och MOG West höstmöten. Distrikten arrangerar också lokala träffar under hela året. MOG of Sweden har för närvarande ca 510 medlemmar och bilantalet ligger på ca 540 bilar, allt från Three Wheelers, 4/4 (four four), +4 (Plus four), + 8 (Plus eight), Roadster V6, Aero 8 till SuperSports. På SpeedArtDesign ställer klubben ut sina bilar på Karlsholme.

Välkommen till Morganklubben