Elcyklar


På SpeedArtDesign visar flera olika firmor upp elcyklar. Det blir en blandad kompott av märken och typer och du är välkommen att provcykla! Cyklarna finns på den stora gräsytan mellan Café Holmen och äventyrsgolfen.

30K sport

30K sport i Skövde är en sportbutik som satsar helhjärtat på kvalitetsutrustning inom cykel, triathlon, löpning och skidor. De har också en cykelverkstad där duktiga mekaniker servar, justerar och lagar alla typer av cyklar. På SpeedArtDesign visar 30K sport upp elcyklar, el-mtb och vanliga cyklar. Du som besökare är välkommen att prova!
Läs mer om verksamheten på www.30k.se

Ullervads Cykelverkstad

Sedan juni 2018 har Ullervad, utanför Mariestad, en egen cykelverkstad. Den inriktar sig på reparation av cyklar samt försäljning av cykeltillbehör. Här erbjuds även försäljning av den populära elcykeln TWS. Målet är nöjda kunder, prisvärda tjänster i samspel med professionell kunskap. På SpeedArtDesign finns Ullervads Cykelverkstad med för att bland annat visa upp elcykeln.

DPA

DPA Mariestad, visar elcyklar och elmoped.

Buzzin Bikes – UTGÅR

Buzzin Bikes specialiserar sig på hopfällbara elcyklar eftersom de ger ytterligare en dimension av rörlighet, flexibilitet och möjligheter. Buzzin Bikes säljer och hyr ut elcyklar. De är enkla att kombinera med kollektivtrafik samt lätta att fälla ihop och lyfta in hemma/på kontoret/i båten eller husvagnen för säker, torr och varm förvaring.