Porsche Club Sverige


Porsche

Porsche Club Sverige bildades 1976 och har idag cirka 6 500 medlemmar. Klubben är uppdelad i sju regioner från norr till söder, med regionala ombud på olika platser i landet.

Porsche Club Sverige sägs vara Sveriges mest aktiva bilklubb – och det stämmer säkert. Under ett år arrangeras cirka 160 aktiviteter, fördelade över hela landet. Det kan vara allt från ett banmöte på någon av landets motorbanor, en slalomtävling, eller en fikaträff någonstans i landet.

Porsche Club Sverige är en ideell förening där drygt 100 funktionärer arbetar utan någon ekonomisk ersättning. Den svenska klubben är den fjärde största Porsche klubben i världen – bland totalt cirka 360 klubbar. Endast den amerikanska, brittiska och tyska är större.

Porsche Club Sverige bildades av entusiaster för entusiaster där det gemensamma intresset är Porsche. På SpeedArtDesign ställer klubben ut bilar på Karlsholme på lördagen.

https://www.porsche.nu/