Hamnmagasinet – nya båtar


Hamnmagasinet i Mariestad har sin verkstad och butik i gästhamnen. Under SpeedArtDesign ställer de ut Stabicraft båtar – som står för speed, art och design!  Ta en titt under promenaden i hamnen.

Stabicraftbåtarna tillverkas i Nya Zealand och kommer till Sverige för slutmontering. Hamnmagasinet ansvarar för installering och montering av motorer, utrustning och elektronik samt all service. I dagsläget har man levererat färdiga båtar till Sverige och Danmark.

Upplev Stabicraft
Stabicrafts potondesign gör det möjligt för medpassagerare att röra sig fritt på däck både vid transport i hög fart samt under fiske. Förutom hög säkerhet och makalösa sjöegenskaper ger den unika designen starka båtar som verkligen tål tuffa tag. Vissa båtar flyter bättre än andra. Det kallas design.

http://hamnmagasinetmariestad.se

Välkomna!