KRÅK constructed design


DSC_0077   DaChergeded 057

KRÅK constructed drivs av Rolf Rydberg boende i Säter, Dalarna.

Redan från tidig ålder har Rolf tecknat bilar och motorcyklar och har alltid hållit på med något motrorrelaterat  – moppar, hojar, bilar.

2014 bestämde Rolf sig för att prova på att göra teckningarna till riktiga saker. Allt han tillverkar byggs från scratch med begagnat skrot, muttrar, delar och vad som finns att tillgå. Även lampor och olika inredningsdetaljer tillverkas på samma sätt. Sedan 2015 har KRÅK sponsrat Custom Bike Show Norrtelje med ett choppermodellbygge.

– De sista åren har Custom Culture-verksamheten ökat i på meetings och Swap:s och där hamnar jag med mitt svets-loppande, säger Rolf Rydberg. Känslan är att det hela tiden ökar och dyker upp bättre och bättre evenemang där jag får chans att visa upp mina konstruktioner.

KRÅK är fortfarande i experimentstadiet och idéerna stannar aldrig av – allt är ogjort.

På SpeedArtDesign träffar du Rolf Rydberg och KRÅK på Rotundan.

DSC_0065    DSC_0052    DSC_0059