Freestyle motocross – Victor Marcusson


FMX är en variant av motocross där åkaren gör avancerade hopp och trick för att få poäng av domare. Till SpeedArtDesign i Mariestad kommer FMX-föraren Victor Marcusson med sin ramp och sin motorcykel och showar för åskådarna på motorstadion i hamnen

Victor Marcusson är 26 år gammal och började med freestyle motocross 2008. Marcusson är en av Skandinaviens främsta FMX-förare och kör uppvisningar runt om i Skandinavien, men har även kört uppvisningar i Indonesien och med världsberömda Nitro Circus i Stockholm.
Marcusson är en av fyra svenskar som gör bakåtvolt med cross!

Med sig till Mariestad har Marcusson sin egen mobila landingsramp. Den är byggd på en lastbil för att göra det så smidigt som möjligt att utföra en show när och i princip var som som helst.

SpeedArtDesign kan du se Victor Marcussons Freestyle motocross på motorshowerna på lördagen 7 september kl. 11.00 och 14.00 i yttre hamnen.

Tidigare bokade Marcus Rehnlund har fått avboka p g a skada.