Tävling – kustomcykelbygge


Inspiration till ditt eget cykelbygge. Andreas Hermansson i Mariestad har byggt flera cyklar genom åren.

Bygg din egen kustomcykel, ställ ut den under SpeedArtDesign och tävla om en fin modellbil skänkt av Ticko Racing & Marketing.

Nytt i årets SpeedArtDesign är en tävling i att bygga kustomcyklar. Alla är välkomna att visa upp sina bidrag. Reglerna är enkla: Cykeln måste vara funktionsduglig.
Lämna din kustomcykel vid Mariestadcyklistens utställningsområde på gräsplanen mellan Karlsholme och Äventyrsgolfen (nr 27 på evenemangskartan). Senast 12.00 på söndagen måste den finnas på plats för att få vara med i bedömningen, men gärna redan innan det så får fler chansen att se den! På platsen finns lappar för kontaktuppgifter som du fyller i och fäster på din cykel. Medtag eget lås.

Vinnaren utses av en jury bestående av en lokal konstnär och en representant för Mariestadcyklisten. Prisutdelningen sker på motorstadion på söndagen kl. 15.00. Priset är en unik modellbil skänkt av Ticko Racing & Marketing som också medverkar på SpeedArtDesign.