Konstvandring längs Tidan


Off Season Art Gardening – Konstvandring längs Tidan

En konsthall i det gemensamma uterummet i Mariestad. Konstinstallationerna utomhus med tema trädgård/landart är genomförda utifrån hållbarhetsperspektivet. Årstidernas förändringar, naturmaterial och dess förgänglighet är en del av konstverken. Konststigen längs Tidan bjuder på såväl konst och kultur som naturupplevelser. Här är några exempel som man möter: Skulpturen Embryo, pilinstallationen Livbojen – Save the nature, stenskulpturen Kolonn, tre utsiktsfönster i armeringsjärn och ull, metall- och keramikskulpturen Umbel, Dacapoträdgården, pilinstallationen Shelter.
Följ konststigen och upplev stan med eget utomhusgalleri.

Två gånger per dag, kl. 11.00 och 13.00 på lördagen och söndagen, kan du följa med på en guidad tur längs Konststigen Tidan.