Peter Lindfors – konst


sdr

Peter Lindfors har ett stort intresse för Ferarribilar och att måla. Genom samla på modeller och sedan måla av dessa får han utlopp för båda dessa.

En motorkännare från Söderköping har målat och ritat racerbilar sedan han var riktigt liten. Tidigare har han under många år sysslat med karting, en bilsport som körs på asfaltbana med en liten snabb specialbyggd bil. Numera används namnet gokart. Idag målar Peter nästan bara akryl, det går liksom fortare då, säger han. Favoritmotiv är de lite äldre bilarna eftersom han tycker att dagens bilar nästan ser likadana ut.

I år blir det tredje gången Peter medverkar på SpeedArtDesign i Mariestad. Han har även ställt ut på hemmaplan några gånger.  Som pensionär och kan han numera måla så mycket han hinner med.

Plats: Rotundan