Arn Racing – Bilutställning


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var långt innan körkort ens fanns på kartan som ”gänget” bildades. Gänget som idag titulerar sig Arn Racing .

Med rötterna i Varnhem och Axvall växte klubben fram just samtidigt som filmerna om Tempelriddaren Arn Magnusson spelades in och namnet ”ARN Racing” som först bara skulle symbolisera den geografiska delen visade sig snart betyda mycket mer. Det dröjde inte länge innan man reagerade på hur motarbetat bilintresset då var, kvällarna gick mest ut på att stå på en parkering tills man blev bortkörd pågrund av att någon sladdat, skräpat ned eller på annat sätt stört allmänheten.

Det var då en idé om seriösare evenemang växte hos gänget och man började arrangera på egen hand.

Idag är Arn Racing en förening som representeras på de flesta arenor runtom i landet, allt från drifting och timeattack till ljudbyggen och stora kjolpaket. Så med svärdet i loggan och hästarna under huven bär dom Arns namn vidare.

Med evenemang som lockar besökare från hela norden har dom plockat med sig det absolut bästa och visar upp det konstnärliga inom bilbyggandet på Karlsholme, samtidigt som dom visar upp en av de snabbast växande trenderna just nu, drifting! Allt detta händer på söndagen.

Arn Racing