Lenn Art Ice Event – isskulptur


Något som inte visats tidigare under SpeedArtDesign är isskulptur.
Lenn Art Ice Event levererar isskulpturer till alla tänkbara tillfällen i hela världen. De arbetar på plats för att skapa exklusivt och iögonfallande konstverk i ren is. Kunderna är både företag och privatpersoner och de samarbetar med hotell, konferens- och eventföretag runt om i Sverige.

Under SpeedArtDesign i Mariestad är planen att en två meter lång bil i hot rod stil ska sågas ut ur ett stort isblock. Det blir minnesvärt och effektfullt när besökaren får se isskulpturen växa fram och får följa konstnärens arbete. Den unika isskulpturen skapas med konstnärlig fingertoppskänsla och som gediget hantverk. Is är i ständig förändring beroende på temperatur och omgivning. Is släpper igenom och reflekterar ljus och skapar på så sätt oförglömliga effekter.

Lördag 7 september i hamnen.
www.lennartice.se