Skaraborgs Sportvagnsklubb


Skarabors sportv2

Skaraborgs Sportvagnsklubb bildades 1961 och är till för bilintresserade och främst de med sportbilar och entusiastbilar. Klubben är ansluten till Svenska Bilsportförbundet och MHRF och arrangerar allt ifrån studiebesök på företag till bussresor och helt naturligt också bilträffar. I år har klubben totalt tio träffar på Wrågården strax utanför Falköping och har deltagare på andra träffar, som Tjolöholm Classic Motor, Sportvagnsträffen i Hofsnäs, Sportbilsfestivalen i Orsa, Halmstad Sport Car Event och Sportbilsdagen i Västervik. Klubbens recept på framgång är många aktiviteter inom ett brett område eller som vår ordförande Roger Fredriksson säger: Vi är ett gott gäng entusiaster som träffas under enkla och trevliga former. Medlemsantalet är lite drygt 560. På SpeedArtDesign ställer klubben ut sina bilar på Karlsholme under lördagen.

http://www.sportvagn.com